Szolgáltatások

Tervezés
Köz- és lakóépületek tervezése valamint engedélyeztetés cégünk tevékenységének már az alapítás óta részét képezi. Az építész tervek mellett tervezőirodáinkban készülnek a gépész, elektromos, vasbeton és acélszerkezeti tervek is. Minden szakág élén vezető tervezők irányítják a tervezési munkát.
Szoros együttműködést alakítottunk ki szinte minden speciális terület legjelentősebb tervező szakembereivel (talajmechanika, geodézia stb.).

Kivitelezés
A tervezés után cégünk kész a tervek megvalósítására egészen a kulcsrakész átadásig, a rendelkezésre álló építőipari felszerelések és gépek segítségével. A szükséges anyagok beszerzése partnereink közreműködésével a lehető legrövidebb idő alatt történik.

Fontos külön is hangsúlyozni, hogy a cég ISO 9001-es minősítésének egyik alappillére a magas színvonalú minőségbiztosítás szerint működő tervezés.

A Gerixon Kft. 2010-ben az ÉMOP-1.1.1/A-09 jelű pályázati konstrukció keretein belül állami támogatást nyert el ipari infrastruktúrájának fejlesztésére.
Pályázatok 2017-2018
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00623
Kedvezményezett neve: GERIXON Tervező és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Adaptív technológiai innováció bevezetése a GERIXON Kft-nél

Támogatás összege: 8 354 375

Támogatás mértéke: 50%
Projekt fizikai befejezésének tervezett dátuma:  2018.09.30. 
Projekt bemutatás:
Az innovációs beruházás fő eleme a HMBS 500x750 HA-DG típusú félautomata szalagfűrészgép.  Félautomata, hidraulikus vezérlésű két oszlopon lineáris vezetéken vezetett acél fűrészkeret segítségével az acél vasszerkezetekhez szükséges fémelemeket tudják a megfelelő méretűre és formájúra vágni. Az acélszerkezetek egyedi gyártásúak hiszen minden épület más és más. A szerkezetek stabilitásához elengedhetetlenül fontos a pontosan elkészített tervrajzok alapján elkészített szerkezet. A fémek további megmunkálásához kapcsolódik a 3 további eszköz is melyet a projekt keretében tervez beszerezni a vállalkozás.
Támogatás forrása: ERFA

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések 2014

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések 2011

ÉMOP-1.1.1/A-09 infrastruktúra fejlesztési projekt

Képek