Szolgáltatások

Tervezés
Köz- és lakóépületek tervezése valamint engedélyeztetés cégünk tevékenységének már az alapítás óta részét képezi. Az építész tervek mellett tervezőirodáinkban készülnek a gépész, elektromos, vasbeton és acélszerkezeti tervek is. Minden szakág élén vezető tervezők irányítják a tervezési munkát.
Szoros együttműködést alakítottunk ki szinte minden speciális terület legjelentősebb tervező szakembereivel (talajmechanika, geodézia stb.).

Kivitelezés
A tervezés után cégünk kész a tervek megvalósítására egészen a kulcsrakész átadásig, a rendelkezésre álló építőipari felszerelések és gépek segítségével. A szükséges anyagok beszerzése partnereink közreműködésével a lehető legrövidebb idő alatt történik.

Fontos külön is hangsúlyozni, hogy a cég ISO 9001-es minősítésének egyik alappillére a magas színvonalú minőségbiztosítás szerint működő tervezés.

A Gerixon Kft. 2010-ben az ÉMOP-1.1.1/A-09 jelű pályázati konstrukció keretein belül állami támogatást nyert el ipari infrastruktúrájának fejlesztésére.

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.2-18-2018-00021

Kedvezményezett neve: GERIXON Tervező és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések a Gerixon Kft-nél

Támogatás összege: 20 861 521 Ft

Támogatás mértéke: 50 %

Projekt fizikai befejezésének dátuma:  2019.11.18.

Projekt bemutatás:

A projekt keretében telephelyünkön meglévő, korszerűtlen "A" jelű épület homlokzati hőszigetelése valósult meg a telephely többi épületének arculatához igazodva, Kingspan szendvicspanelből. A meglévő tetőszerkezet részleges visszabontását követően kiegészítő hőszigetelés, majd arra Kingspan tetőpanel elhelyezése történt. Meglévő, korszerűtlen műanyag nyílászárók és szekcionált garázskapu cseréje energetikailag megfelelőre (3 rétegű üvegezés, lágy peremtömítés). Az épület külső és belső világítótestjeinek cseréje alacsony energiafogyasztású, LED-es fényforrásokra. Tetőszerkezetre 21 kW névleges teljesítményű napelemes rendszer került fel, mely fedezi az épület villamos energia fogyasztását. A projekt magában foglalta a meglévő fűtési rendszer korszerűsítését, beépítésre kerül 2db 12kw-os multi Split rendszerű inverteres hőszivattyús hűtő- fűtő klíma, mely a projekt befejezését követően az épület fűtését és hűtését is ellátja.Pályázatok 2017-2018
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00623
Kedvezményezett neve: GERIXON Tervező és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Adaptív technológiai innováció bevezetése a GERIXON Kft-nél

Támogatás összege: 8 354 375

Támogatás mértéke: 50%
Projekt fizikai befejezésének tervezett dátuma:  2018.09.30. 
Projekt bemutatás:
Az innovációs beruházás fő eleme a HMBS 500x750 HA-DG típusú félautomata szalagfűrészgép.  Félautomata, hidraulikus vezérlésű két oszlopon lineáris vezetéken vezetett acél fűrészkeret segítségével az acél vasszerkezetekhez szükséges fémelemeket tudják a megfelelő méretűre és formájúra vágni. Az acélszerkezetek egyedi gyártásúak hiszen minden épület más és más. A szerkezetek stabilitásához elengedhetetlenül fontos a pontosan elkészített tervrajzok alapján elkészített szerkezet. A fémek további megmunkálásához kapcsolódik a 3 további eszköz is melyet a projekt keretében tervez beszerezni a vállalkozás.
Támogatás forrása: ERFA

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések 2014

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések 2011

ÉMOP-1.1.1/A-09 infrastruktúra fejlesztési projekt

Képek